Publicerad av Åke Bergholm den 08 May 2024

Kivik Rotaryklubbs möte tisdagen den 7 maj 2024 hölls hos Isabel och Joost som driver Tastecelebration Residence.
Detta inkluderar hotell, restaurang och Smakbutik. Vilket i sin tur även har lett till matlagningskurser och översättning av kokböcker.

Isabel växte upp i den vackra Jägmästarbostaden, hon bodde där från tvåårsåldern fram tills hon var tretton. Hennes pappa ville öppna restaurang där men fick inte det för den dåvarande ägaren. Detta ledde till en flytt, Skåne Tranås och Brummers Krog. Här beslöt sig Isabel för att aldrig driva restaurang.
Men för det blev det Livet flytt till Holland. Kärleken till matintresset var djupt rotat så det blev flytt tillbaka till Sverige. För sju år sedan öppnade Tastecelebration dörrarna i den pampiga Jägmästarevillan. En cirkel som slöts. För två år sedan kom tillägget Smakbutiken.
Isabel berättade om maten vi blev serverade med en otroligt tydlig kärlek till råvarorna. Hon besitter en kunskap och en nyfikenhet som är inspirerande.
Vi fick många tips om både det ena och det andra, vare sig det gällde ugnstemperaturer eller ogräs.